VI ERBJUDER

MOVE YOUR MIND


TJÄNSTER

COACHING

Det finns många tillfällen i livet när vi behöver ett bollplank eller hjälp och stöd för att förändra något i våra liv. 

Om du vill utvecklas, få resultat och göra förändringar i ditt liv är coaching en lämplig metod för dig. Att utvecklas på ett personligt plan genom coaching är en kreativ process som syftar till att du ska upptäcka och använda dina resurser och nå din fulla potential. 

Vid coaching fokuserar vi på här, nu och framtid. Du får möjlighet att upptäcka nya sidor av dig själv, stärka din självkänsla, se möjligheter och komma förbi hinder.

SKOGSBAD

Vi tar det bästa från yogan och från naturen. Det vi alltid har känt på oss - att skogen och naturen läker, finns det nu vetenskapliga bevis för. Följ med till några av de fantastiskt utvalda skogsrummen i Hälsinge- och Gästrike-skogarna för en skön stund där du ges möjligheten att bada alla sinnen i vacker natur, tystnad och skogens friska luft. Med utgångspunkt från medveten närvaro går vi in i olika valda skogar. Där får du guidning hur du förhöjer upplevelsen och verkligen kan ta del av den djupa avslappningen och sinnliga stimulansen.


Läs mer här

HÅLLBAR HÄLSA


Personlig Träning/Coachning, Yoga eller kostrådgivning?


Jag erbjuder personlig/individuell träning och gruppträning och har en holistisk syn på vår kropp. 

Mitt hjärta klappar extra för kvinnor och jag har lång erfarenhet att arbeta med att bygga starka kroppar genom hela livet. Den hormonkarusell som många av oss drabbas av strax runt 40+ är extra spännande och utmanande, men ack så rolig.

Kostrådgivning, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, upp i vikt eller vara viktstabil, så har jag bra kunskap och erfarenhet av att finna hållbara och varaktiga lösningar.

Läs mer här

Jag erbjuder mina tjänster fysiskt i Kilafors/Bollnäs och i Valbo/gävle eller når hela världen via online/digitalt. Bra va?