Hållbar hälsa

Personlig Träning/Coachning, Löpskolning, Idrottsmassage, Yoga eller Kostrådgivning?


Utomhus, inomhus eller hemma hos dig? Jag är anpassningbar. Min ambition är att få så många människor som möjligt i rörelse och vår största konkurrent till det är, just det: SOFFAN! 

Jag erbjuder personlig/individuell träning och har en holistisk syn på vår kropp. Det viktigaste är att vi bygger den stark och stabil från grunden, så kan du göra exakt vad du vill med den sen. Oavsett om det handlar om att springa långt, cykla fort, åka skidor eller bara må bra i vardagen. Som utbildad yoga- och meditationslärare är jag också van vid att ge personliga yogaklasser samt individuella program för hemmabruk.

Mitt hjärta klappar extra för kvinnor och jag har lång erfarenhet att arbeta med att bygga starka kroppar genom hela livet. Den hormonkarusell som många av oss drabbas av strax runt 40+ är extra spännande och utmanande, men ack så rolig.

Kostrådgivning, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, upp i vikt eller vara viktstabil, så har jag bra kunskap och erfarenhet av att finna hållbara och varaktiga lösningar.

Jag erbjuder mina tjänster fysiskt i Kilafors/Bollnäs och i Valbo/gävle eller når hela världen via online/digitalt. Bra va?  

Personlig träning

Stark Kvinna - (PT Small Group fysisk eller online)


STARK KVINNA är en kurs som ska ge dig kunskap och verktyg att forma din tillvaro så att du kan må så bra som möjligt. Är du inte i klimakteriet nu så kommer du att hamna där så småningom, om du är kvinna. Kom ihåg att kunskap är nyckeln till ditt mående, det är mycket tid och oro som kan sparas om du vet vad som kan vänta dig.


Efter kursen STARK KVINNA hoppas jag att du har hittat en bra strategi för hur du ska hållas pigg och stark när du behöver det som bäst!

 

Vem är du?

  • Du kanske inte känner igen din kropp
  • Du kanske tränar men inte får utväxling av din insats
  • Du kanske inte tränar men vet att du skulle må bra av det
  • Du kanske går med ont i kroppen
  • Du kanske går upp i vikt trots att du lever som innan
  • Du kanske känner dig som en obalanserad tonåring, i en hormonkarusell
  • Du kanske behöver vara med andra som förstår och känner som dig

 

Vad ingår?

Vi kommer prata om vad som händer i kroppen och viktigaste, vad vi kan hjälpa oss själva med, både utifrån knopp och kropp där träning, rörelse och återhämtning kommer vara det primära. Mest troligt har din kropp olika behov nu än vad den hade då du var 20 år.

 

I kursen ingår en föreläsning samt 5 träningstillfällen och kommer innehålla muskelstärkande träning, pulshöjande träning, rörlighetsträning, andning och avspänning för mindre stress och bättre sömn.

 

Inga förkunskaper behövs. All träning individanpassas. Träningen sker i en liten grupp med sex deltagare.