dagsretreat - SAKTA IN

DAGSRETREAT


SAKTA IN

Söndag den 30 juni kl 10-16:15

Axmarbruk

DAGSRETREAT


Förläng sommaren


Tiden går så rasande fort och inte minst under härliga semesterveckor.


Men det finns knep för att få sommarveckorna att kännas långa och händelserika. En av dessa är att sakta in, stressa ner och landa med medvetenhet.


Söndagen den 30 juni guidar jag dig till att göra just det. Sakta in och landa in mjukare i din ledighet. Kanske påbörjar du din ledighet direkt efter. Eller så har du ytterligare fler veckor kvar innan du påbörjar din sommarledighet. Oavsett, så kommer det här bli en dag som skapar en känsla av en längre sommar. Och vem vill inte ha det?

Hello world
Hello world

DAGSRETREAT


Schema


10:00 Guidat skogsbad där du får en möjlighet att landa, fylla på och komma till inre stillhet i naturen. En promenad långt borta från prestation där närvaro och medvetenhet står i centrum. Mjukt och inkännande.


12:00 Lunch utomhus på murikka tillrett av Jan och Ulrike på Axmar Bruksbod


14:00 SUP-yoga där vi efter en kort introduktion av paddling och utrustning på land, paddlar ut till en passande förankringsplats. Där ankrar vi oss med linor, så att du känner dig trygg under den efterföljande SUP yoga klassen, som beräknas ta ca en timme. Efter yogan, som avslutas med liggande avslappning på brädorna, paddlar vi gemensamt tillbaka till fastlandet.


ca 16:15 Avslut och tack för idag

Dagen som kommer vara som att ge dig själv den skönaste kram och känna in vad du verkligen behöver

När: Söndag den 30 juni, kl 10-16:15

Plats: Axmarbruk, 5 mil norr om Gävle


Din investering är 750kr. Har du inte tillgång till egen utrustning för SUP (bräda, paddel, leash och flytväst) kan du boka det från mig till en kostnad av 300kr.


Anmälan via mejl till helena@oppistugus.se där du får information om hur betalning går till. Meddela även ev kostrestriktioner vid anmälan.


Detta ingår: Skogsbad, lunch utomhus och SUP-yoga


Ta med: Kläder efter väder för både skogsbad och SUP-yoga (det går bra att yoga i vanliga yoga- eller träningskläder, dvs linne/tröja och shorts/tights), handduk och ett extra ombyte av kläder.


Viktigt: du behöver vara simkunnig för att delta på SUP-yogan.

Redo att sakta in, fånga en dag och förlänga din sommar?

unsplash