Yoga i Naturen

MOVE YOUR MIND


YOGA I NATUREN


“Naturen har en otrolig förmåga att skapa balans, kraft och att klara av förändring. Det har även du!”

Hello world

SKOG, FJÄLL eller HAV? Du bestämmer!


Ta med dina yogaövningar ut i det gröna och låt den blåa himlen, vinden och marken under dina fötter ge dig en helt ny och fantastisk upplevelse för alla sinnen.


Fyra VARFÖR?

  • Färgen GRÖN har det i forskning visat sig har en positiv effekt på blodtryck. 
  • Naturens många ojämna ytor intensifierar dina yogaövningar och gör dem mer utmanande.
  • I naturen har du ingen utsikt över någon annans rumpa och tår, utan istället ser du bar himmel, skog eller strand i en fantastisk OMGIVNING.
  • Naturen gömmer många användbara träningsredskap som till exempel träd och stenar, dvs vi finner EGNA REDSKAP för vårt utövande.


Din fantasti utgör begräsningen

SKOGSBAD

Vi tar det bästa från yogan och från naturen. Det vi alltid har känt på oss - att skogen och naturen läker, finns det nu vetenskapliga bevis för. Följ med till några av de fantastiskt utvalda skogsrummen i Hälsinge- och Gästrikeskogarna för en skön stund där du ges möjligheten att bada alla sinnen i vacker natur, tystnad och skogens friska luft. Med utgångspunkt från medveten närvaro går vi in i olika valda skogar. Där får du guidning hur du förhöjer upplevelsen och verkligen kan ta del av den djupa avslappningen och sinnliga stimulansen.


Helt utan krav.

Bara en stund i nuet.

Din stund!

HÄR KAN NI OCKSÅ FINNA OSS

YOGA I SNÖN


Följ med ut på någon av våra klasser i snön. Runt en eld samlas vi på renskinn och yogar under bar himmel. En annorlunda aktivitet som har visat sig vara väldigt uppskattad.


Vi håller klasser i Ljungdalen, Bollnäs eller Gävle/Valbo-området. 

SKOGS-YIN


Varför inte följa med på en skön YinYoga-klass ute i blåbärsriset? Vi inleder klassen med en tyst meditation då vi går till vårt vackra skogsrum och där praktiserar vi en skön yogaklass.