RETRATS/EVENTS

Retreats och Event

Jag anordnar kortare och längre retreats i Sverige med fokus på personlig utveckling, hälsa och hållbarhet. Glädjen, gemenskapen och genuiniteten kommer på köpet. Läs mer om planerade aktiviteter här nedan.

RECENSION

"Vackert, tillåtande, lugnt, njutbart, gott, rörligt, varmt och kallt - ett vackert konstverk"


- Tidigare deltagare -

FJÄLLFRID retreat

3-6 oktober 2024, Fjällhornet Resort i Ljungdalen


Är det inte dags att du ger dig själv den gåva du förtjänar? En stund av stillhet och reflektion, långt bort från den hektiska vardagen, nära naturen i början av den oändliga fjällvärlden.


Tillsammans kommer vi att skapa en magisk upplevelse där du kan släppa taget om stress och bekymmer, och istället fokusera på att närma dig ditt sanna jag. Under din vistelse kommer vi att erbjuda övningar och sessioner för personlig utveckling, där du får verktyg och insikter för att växa och blomstra.


Vi kommer vandra på fjället och ta in den uppfriskande omgivningen, njuta av en avkopplande basturitual för att rena kropp och själ, samlas kring elden i en ljuvlig kakaomeditation och dela historier och skapa gemenskap. Naturligtvis finns det även gott om tid för att bara vara och reflektera över livets skönhet.


BILDER FRÅN TIDIGARE RETREAT

Fler summeringar av tidigare retreats

"Ett skönt retreat med fokus på att vara snäll mot sig själv. Tid för reflektion och utbyte i en lite grupp med inriktning att hitta verktyg för att stärka sig själv med enkla verktyg som funkar i vardagen"


Deltagare Ljungdalen 2022

"”In to the wild” är möjlighet att få komma iväg och upptäcka och lära känna sig själv lite bättre tillsammans ledd av en trygg ledare i en varm sfär! Man känner sig sedd och hållen och omhuldad i samtal, vandringar och andra aktiviteter!


Vi har njutit av varandras gemenskap, delat några av livets upplevelser/utmaningar, skrattat och gråtit, haft gott om egen tid att tänka, känna och reflektera kring egna och givna frågor/funderingar, vandrat i naturen, förundrats över stillheten och tystnadens välgörande kraft, beskådat bergstoppar och vattenfall, badat kalla bad, upplevt solsken, regn, hagel och snö, samtalat framför öppen eld under månen och stjärnornas sken, lagat och ätit god mat, yogat, tränat funktionellt, fått och gett massage, andats med hela kroppen, skapat visionboards och mycket mer..


Men den allra finaste och viktigast resan har vi nog alla gjort på insidan ändå! För vad tydligt det blir när man äntligen stannar upp, vad som verkligen betyder något på riktigt i livet!
Man hamnar på rätt spår - Nu fortsätter resan!


Deltagare Ljungdalen 2022

"Tid till eftertanke och reflektion. Fin gemenskap. Fantastiskt bra ledning av Helena som ger praktiska redskap vilka ger stöd till vardagen. Bra luft för själen och bra stugor att bo i. Älskade omgivningen"


Deltagare Ljungdalen 2022