TRÄNING/YOGA

TJÄNSTER FÖR PERSONLIG HÅLLBARHET

TRÄNING och YOGA

Du är en helhet!

Jag tror på helhetstänk och hållbarhet för att maximera din hälsa och välmående. Jag tror på att skapa en balanserad livsstil genom att integrera rörelse, näring och återhämtning för att uppnå långsiktiga balans.


Min filosofi handlar om att bygga upp din kropp och ditt sinne genom att lyfta fram vikten av balans mellan träning och återhämtning. Tillsammans skapar vi en individanpassad träningsplan som tar hänsyn till dina mål, din nuvarande nivå och din personliga livsstil.


Min passion är att guida dig på din resa mot en starkare, friskare och mer balanserad version av dig själv.


Olika individer har olika behov, så tillsammans utformar vi ett paket för dig som kanske innehåller coaching/Inidividuella samtal, tränings- eller kostrådgivning, övningar för avslappning/återhämtning, personlig träning eller massage/behandling.

STARK och ENERGIFULL

Drömmer du om att känna dig piggare, starkare och ett liv fullt med energi?


Då är det här kursen med hemmaträning för dig! Testklienterna som gått den här kursen säger redan första veckan att dom har fått mer energi. Enkla, korta och effektiva övningar som skapar energi, bättre sömn och styrka. Så drömmer du om att skapa mer energi och kraft i ditt liv? 

Löparglädje

En inspirationsdag för dig som komma igång eller utveckla din löpning


Söndag 5 maj, kl 8:30-16:30

PERSONLIG HÅLLBARHET

Det här kan jag göra för dig

Individuella samtal/coaching


Vem är jag? Vad vill jag egentligen? Vad är mitt nästa steg? Vad längtar jag efter? Varför når jag inte mina mål?


Ovanstående är typiska frågor som coaching kan ge dig svar på. Under coachingen utforskar och identifierar vi dina drömmar, mål, behov i både privatlivet och det proffesionella livet. Vi lägger fokus vid här, nu och framtid. Vi arbetar med tydliga mål, tidsbestämda handlingsplaner och vi följer upp.


Coachingen är ett effektivt sätt att utvecklas som människa och vår ambition är att frigöra hela din potential!


Exempel på teman för coaching kan vara:

 • Självkänsla
 • Mening och balans
 • Ta reda på vad man vill
 • Sätta mål och göra handlingsplan
 • Livsstilsförändring
 • Förändrad arbetssituation
 • Byta inriktningÖverkomma hinder
 • Utveckla din kreativitet

Personlig träning för hållbar hälsa


Personlig Träning/Coachning, Löpskolning, Idrottsmassage, Yoga eller Kostrådgivning? Utomhus, inomhus eller hemma hos dig? Jag är anpassningbar.


Min ambition är att få så många människor som möjligt i rörelse och vår största konkurrent till det är, just det: SOFFAN!


Jag erbjuder personlig/individuell träning och har en holistisk syn på din kropp. Det viktigaste är att du bygger den stark och stabil från grunden, så kan du göra exakt vad du vill med den sen. Oavsett om det handlar om att springa långt, cykla fort, åka skidor eller bara må bra i vardagen.


Som utbildad yoga- och meditationslärare är jag också van vid att ge personliga yogaklasser samt individuella program för hemmabruk.


Mitt hjärta klappar extra för kvinnor och jag har lång erfarenhet att arbeta med att bygga starka kroppar genom hela livet. Den hormonkarusell som många av oss drabbas av strax runt 40+ är extra spännande och utmanande, men ack så rolig.


Kostrådgivning, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, upp i vikt eller vara viktstabil, så har jag bra kunskap och erfarenhet av att finna hållbara och varaktiga lösningar.


Jag erbjuder mina tjänster fysiskt i Kilafors/Bollnäs och i Valbo/gävle eller når hela världen via online/digitalt. Bra va?

Yoga och meditation


Jag erbjuder barnyoga, tonårsyoga, familjeyoga, senioryoga, mjuk/ryggyoga till privatpersoner, företag, organisationer och föreningar.


Jag är skolad inom klassisk yoga och idag älskar jag variationen mellan att leverera yoga och meditation inomhus i sal, utomhus under bar himmel (året runt) eller online/digitalt.


Under somrarna praktiserar jag gärna yoga på vattnet, så kallad SUP- eller brädyoga. En fantastisk upplevelse.


Vintertid rullar jag ut renfällarna, tänder eldkorg och lyktor och njuter av en stilla klass under stjärnorna.

Stresshantering


Du har verkligen hajjat allt om att du borde varva ner och ta det lugnt och ägna mer tid åt dig själv, men hur?!


Kanske känner du att ditt humör svänger, att du blir arg/ledsen lättare än vanligt eller att du börjat sova dåligt. Du kanske har tappat ditt driv och intenting är riktigt roligt längre.


Eller också så känner du spänningarna som envis smärta i axlarna, rygg eller huvud mer regelbundet. Du känner att du inte räcker till åt vare sig dig själv eller någon annan och inom dig gnager en känsla av oro. Kanske har du börjat glömma saker, bli yr eller få hjärtklappning? 

 

Jag är glad att du hittat hit. Det är ditt första steg. Vad du kan göra mer, kan du läsa här nedan. Vill du, efter att du läst, ha mer hjälp. Så har jag förberett ett stresshanteringspaket åt dig. Det innehåller:

analys av nuläget och dina behov och utifrån det skapar vi DIN plan

 • avslappning, andning och meditation
 • mental träning
 • samtal som stöd i din förändring

Idrottsmassage/behandling


Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som vi brukar kallas idrottsmassage. Det är helt enkelt en djupgående klassisk massage där resultatet kommer i första hand, med andra ord en bra behandling för alla med problem. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar vi upp dina muskler som orsakar problematik.

Syftet med idrottsmassage är att ge möjlighet till en snabbare återhämtning, förebygga och behandla skador, att mjuka upp och förlänga vävnad, eller att förhindra ärrvävnad och sammanväxningar i muskulatur och bindväv. Det primära är alltså inte bara avslappning som ofta är syftet i klassisk massage. Idrottsmassage kan därför upplevas lite tuffare och djupare än klassisk massage.


Vid behov använder jag också fasciell behandling, töjningar och Dorn-metoden för att ge din kropp bästa förutsättningar för att må så bra den kan.

Retreats/dagretreats


Jag är arrangör av dagsretreat och längre retreat där du som deltagare tillåts landa och utvecklas eller "bara vara". Platserna för retreatsen är noga utvalda för att ge dig som deltagare den bästa upplevelsen.


Vid flerdagars-retreat är jag godkänd som leverantör av Kammarkollegiet, allt för att du som deltagare ska känna trygghet med mig som leverantör.


IN TO THE WILD - är ett återkommande vår- och höstretreat och nästa datum är planerat till 3-5 maj 2024. Mer information kommer om detta inom kort.

Vill du ta ett grepp om din personliga hållbarhet?

Skicka mig ett mejl så kontaktar jag dig!

unsplash