HEJ FÖRETAG!

Vill du och ditt företag glittra lite mer?


Oavsett om du är ny som företagare eller har drivit ditt företag i flera år är det värdefullt att du analyserar hur din business går. Att göra ett redigt avslut på det förestående året ger dig en trygghet i vart du är idag och vart du är på väg. Att sen följa upp med att planera och sätta nya mål skapar motivation och inspiration inför det nya året.


Genom kraftfulla frågor och diskussioner, guidar jag dig att öppna det nya året med att sätta intentionen för året och hur du vill att ditt fantastiska företagsår 2024 ska bli. Här tillåts dina drömmar och hemligheter spira och du formulerar, de drömmar du vill förverkliga och dina tankar blir till mål och planer.


Som stöd använder vi min omtyckta arbetsbok "Gott företagsår" -arbetsboken som får DITT FÖRETAG att glittra.


Paketet "Låt ditt företag glittra" omfattar två individuella sessioner (fysiskt eller digitalt) och där mellan och efter arbetar du på egen hand med den självinstruerande arbetsboken. I paketet ingår den fysiska arbetsbok, så att du enkelt kan hålla tråden över hela året. Kostnaden för paketet är 4995 kr exkl moms.

Sagt om Helena

Helena fick mig att förstå hur det är att driva företaget och inte bara låta företagandet "flyta på" av sig själv. Vilken skillnad det har blivit!Eva

- driver en B&B-verksamhet i Höga Kusten

Det är andra året jag använder mig av arbetsboken och det har gett mig så mycket klokskap och klarhet kring mitt företag och företagande. Jag har tidigare aldrig haft en plan för mitt företag, och än mindre följt upp, utan det har liksom bara fått "flyta på". 


"Gott företagsår" och Helenas kraftfulla cocaching har gett mig nya insikter och tankar kring mitt företagande och ett helt nytt sätt att få koll på verksamheten, mina planer och mina drömmar.


Dessutom är det vansinnigt roligt att få en fysisk bok som jag kan följa min egen utveckling. I januari 2024 ser jag fram emot att få min tredje bok som stolt kommer att stå där i bokhyllan bredvid dom andra. Det här är ett grymt sätt att få översikt av både det som varit och det som komma skall.

Mer än tjugo års erfarenhet av organisation-, verksamhetsutveckling och ledarskap som anställd och som egen företagare och entreprenör, har gett mig många bra pusselbitar som jag använder i min roll som coach, mentor och organisationskonsult.


Jag hoppar gärna in i ditt företag när ni behöver stöd med/vid grupp- och ledningsgruppsutveckling, förändringsledning, organisatorisk översyn, coaching av medarbetare/ledare eller upprättande av strategier. Ni finner då mina tjänster inom XLENT AB
Grupp- och ledarskapsutveckling


Att skapa effektiva team och grupper kan tyckas enkelt. Bara du vet hur du gör. 


Utifrån dina behov skräddarsys en lösning på vad just din organisation behöver. För alla organisationer och företag är ju precis som vi människor är. Vi är olika. Och unika.

Förändringsledning


Klirr i kassan vill väl alla ha?


Min passion är att skapa effektivitet, lönsamhet och högt engagemang hos företag och individer. Oavsett om det handlar om att driva ett omställningsprojekt, utveckla nya affärer eller projektleda högteknologisk produktutveckling.
Coachning/mentorskap


Kanske har du kört fast i gamla hjulspår eller också behöver du bara någon som puttar på dig lite i rätt riktning.


För mig är individen i fokus och jag coachar dig till en holistisk syn på din vardag och dina utmaningar för att nå dina mål både i vardagen och arbetslivet.

Digitalisering/ affärsutveckling


Strategier, planer och genomförande.


Digitalisering kan vara en otroligt viktig del i att effektivisera verksamheten och bli mer konkurrenskraftig. Det kan också vara ett sätt att hitta nya lösningar på era egna eller era kunders problem och leverera ett mervärde, kanske till och med en ny tjänst eller produkt. 

 

Vår ingångspunkt är att hjälpa dig oavsett om du har ett specifikt probllm eller en vision du vill uppnå. Med lång och bred erfarenhet supporterar vi dig utifrån dina behov. 
Utbildning/föreläsning


Som ung fanns redan ett intresse att undervisa klasskamraterna i matematik och den passionen för att överföra kunskap till andra människor har inte minskat med åren.


Idag håller jag utbildningar/föreläsningar inom mina kärnområden inom självledarskap, förändringsledning, kommunikation, ledarskap, organisationsutveckling, hållbar hälsa och träning där teori och praktik varvas för en dynamisk dialog.

Pusselbitar - konsultstöd

Det ständiga pusslandet av bitar hit och dit som ska passa ihop, gå jämt ut och till slut bli en vacker tavla. Saknar ert företag kanske några bitar som jag har?


unsplash