FÖRETAG

Pusselbitar - konsultstöd

Det ständiga pusslandet av bitar hit och dit som ska passa ihop, gå jämt ut och till slut bli en vacker tavla. Saknar ert företag kanske några bitar som jag har?


Mer än tjugo års erfarenhet av organisation-, verksamhetsutveckling och ledarskap har gett mig många bra pusselbitar. 

Jag hoppar gärna in i ert företag när ni behöver stöd med/vid förändringar, organisatorisk översyn, coaching av medarbetare/ledare eller upprättande av strategier.

Ni finner mina tjänster inom XLENT AB
Förändringsledning


Klirr i kassan vill väl alla ha?


Min passion är att skapa effektivitet, lönsamhet och högt engagemang hos företag och individer. Oavsett om det handlar om att driva ett omställningsprojekt, utveckla nya affärer eller projektleda högteknologisk produktutveckling.
Coachning/mentorskap


Kanske har du kört fast i gamla hjulspår eller också behöver du bara någon som puttar på dig lite i rätt riktning.


För mig är individen i fokus och jag coachar dig till en holistisk syn på din vardag och dina utmaningar för att nå dina mål både i vardagen och arbetslivet.

Digitalisering


Strategier, planer och genomförande.


Digitalisering kan vara en otroligt viktig del i att effektivisera verksamheten och bli mer konkurrenskraftig. Det kan också vara ett sätt att hitta nya lösningar på era egna eller era kunders problem och leverera ett mervärde, kanske till och med en ny tjänst eller produkt. 

 

Vår ingångspunkt är att hjälpa dig oavsett om du har ett specifikt probllm eller en vision du vill uppnå. Med lång och bred erfarenhet supporterar vi dig utifrån dina behov. 
Utbildning/föreläsning


Som ung fanns redan ett intresse att undervisa klasskamraterna i matematik och den passionen för att överföra kunskap till andra människor har inte minskat med åren.


Idag håller jag utbildningar/föreläsningar inom mina kärnområden inom förändringsledning, kommunikation, ledarskap, organisationsutveckling, hållbar hälsa och träning där teori och praktik varvas för en dynamisk dialog.