Personlig träning

PERSONLIG TRÄNING 

Det börjar alltid där du befinner dig! 

Jag tror på helhetstänk och hållbarhet för att maximera din hälsa och välmående. Jag tror på att skapa en balanserad livsstil genom att integrera rörelse, näring och återhämtning för att uppnå långsiktiga balans.


Min filosofi handlar om att bygga upp din kropp och ditt sinne genom att lyfta fram vikten av balans mellan träning och återhämtning. Tillsammans skapar vi en individanpassad träningsplan som tar hänsyn till dina mål, din nuvarande nivå och din personliga livsstil.


Min passion är att guida dig på din resa mot en starkare, friskare och mer balanserad version av dig själv.


Olika individer har olika behov, så tillsammans utformar vi ett paket för dig som kanske innehåller coaching/Inidividuella samtal, tränings- eller kostrådgivning, övningar för avslappning/återhämtning, personlig träning eller massage/behandling.


Jag finns tillgänglig för personlig träning fysiskt på plats i Gävle/Valbo, Bollnäs och online.

Du är en helhet!

Personlig Träning/Coachning, Löpskolning, Idrottsmassage, Yoga eller Kostrådgivning?Utomhus, inomhus eller hemma hos dig? Jag är anpassningbar.


Min ambition är att få så många människor som möjligt i rörelse och vår största konkurrent till det är, just det: SOFFAN!


Jag erbjuder personlig/individuell träning och har en holistisk syn på din kropp. Det viktigaste är att du bygger den stark och stabil från grunden, så kan du göra exakt vad du vill med den sen. Oavsett om det handlar om att springa långt, cykla fort, åka skidor eller bara må bra i vardagen.


Som utbildad yoga- och meditationslärare är jag också van vid att ge personliga yogaklasser samt individuella program för hemmabruk.


Mitt hjärta klappar extra för kvinnor och jag har lång erfarenhet att arbeta med att bygga starka kroppar genom hela livet. Den hormonkarusell som många av oss drabbas av strax runt 40+ är extra spännande och utmanande, men ack så rolig.


Kostrådgivning, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, upp i vikt eller vara viktstabil, så har jag bra kunskap och erfarenhet av att finna hållbara och varaktiga lösningar.

PIGG och STARK

Drömmer du om att känna dig piggare, starkare och ett liv fullt med energi i sommar?


Då är det här kursen med hemmaträning för dig! Testklienterna som gått den här kursen säger redan första veckan att dom har fått mer energi. Enkla, korta och effektiva övningar som skapar energi, bättre sömn och styrka. Så drömmer du om att skapa mer energi och kraft i ditt liv? 

PT Small group

Small group är för dig som gillar att träna i grupp men som samtidigt vill ha personligt stöd från en kunnig PT som hjälper dig att ta din träning till nya nivåer!


Så, hur exakt fungerar PT-Small Group? I PT-small group så tränar du tillsammans i en grupp om 4-6 personer, där alla jobbar mot samma mål men utifrån våra unika förutsättningar.

Vill du ta ett grepp om din personliga hållbarhet?

Skicka mig ett mejl så kontaktar jag dig!

unsplash